Kuused võtsid võistlusel mõõtu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kuusekaunistamise konkursil ühte võidupuud välja ei kuulutatudki. Igaüks kolmest žüriiliikmest valis oma lemmiku. Fotol on kaks võidukuuske. Valgete inglitega puu ehtisid Susher-Vusher nime alla koondunud Karksi-Nuia noortekeskuse esindajad ning füüsalite ja samblaga puu pärineb Karksi külamajast.
Tänavu kuusekaunistamise konkursil ühte võidupuud välja ei kuulutatudki. Igaüks kolmest žüriiliikmest valis oma lemmiku. Fotol on kaks võidukuuske. Valgete inglitega puu ehtisid Susher-Vusher nime alla koondunud Karksi-Nuia noortekeskuse esindajad ning füüsalite ja samblaga puu pärineb Karksi külamajast. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Kui Karksi valla kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu laupäevasel võistlusel «Jõulupuu 2013» oma õega kahasse loodud võistkonnas kuuske ehtis, tähendas ta, et tema ametis jääb jõulude nautimise aega õige napiks.

Kultuuritöötajatel on lihtsalt jõuluürituste korraldamisega käed tegemist täis. Aga isegi kui tööd on palju, saab võtta mõne hetke selle tulemuse nautimiseks. Nii vaatas Kannistu uhkusega kümmet inglite, rooside, küünalde ja käbidega ehitud võistlustööd.

«Üks kuusk on veel kaunistamata,» viitas ta rohetavale puule enesest veidike eemal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles