Naabrivalve liikumine hajus huvinappusesse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala leidis eelmisel nädalal põgusa ringsõidu käigus mitu lõhutud Naabrivalve silti. Samas oli terveid näha tunduvalt rohkem.
Sakala leidis eelmisel nädalal põgusa ringsõidu käigus mitu lõhutud Naabrivalve silti. Samas oli terveid näha tunduvalt rohkem. Foto: Rannar Raba / Sakala

Kümnendi eest laia tähelepanu pälvinud Naabrivalve liikumine tukub Viljandis varjusurmas, kuid elanikud on toonase ajaga võrreldes rohkem harjunud oma kodu ümbruses silmi ja kõrvu lahti hoidma.

2003. aasta kevadel kirjutasid Viljandi linnavalitsuse, politsei ja mittetulundusühingu Eesti Naabrivalve esindajad raekojas alla koostööleppele, mille kohaselt asuti üheskoos pingutama selle nimel, et elurajoonide asukad võtaksid senisest rohkem vaevaks naabritega tuttavaks saada ning kahtlast tegevust märgates korrakaitsjaid informeerida.

Paljud on lõhutud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles