Naiskond valmistub kullaheitluseks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval Eesti naiste Sale­stari võrkpalliliiga poolfinaalis kolmandat korda Noortekoondis/Audentese alistanud Viljandi Metall alustab järgmisel nädalal finaalseeriat GMP vastu.


Naiskonna treeneri Margit Keerutaja sõnul kujunes poolfinaali kolmas kohtumine üsna sündmustevaeseks.



«Noored mängijad seekord tõsist vastupanu ei osutanud, veidi ehk teises geimis,» meenutas ta.



Viljandi spordihoones peetud kohtumise esimese geimi võitis Viljandi Metall 25:11, teise 25:19 ja kolmanda 25:11. Kogu poolfinaalseeria võitis ta põhiturniiri edukaimana 3:0.



Tiitlikaitsja GMP, kellega viljandlannad nüüd kokku lähevad, sai teises poolfinaalis kolme mänguga jagu Pärnu võrkpalliklubi esindusest. Nendevahelise poolfinaalseeria viimane vastasseis lõppes laupäeval samuti kolme geimi järel.



Viljandi Metalli ja GMP finaalseeria esimene kohtumine on kavandatud 14. aprillile Viljandi spordihoonesse.



«Valmistume finaaliks tavapäraste treeningutega,» ütles Margit Keerutaja. «On selge, et seeria tuleb raske ja palju sõltub mängijate psühholoogilisest valmisolekust.»



Praeguse koosseisu põhituumik on Keerutaja jutu järgi püsinud enam-vähem tervena. «On mängijaid, kel on pisike trauma, eriti just nooremate seas,» nentis ta.



Et eeloleval nädalavahetusel peetakse Eesti U-20 vanuseklassi meistrivõistlusi, kujuneb finaalkohtumiste-eelne periood mitmele naiskonna nooremale liikmele päris koormavaks.



«U-20 meistrivõistluste ja finaalseeria avamängu vahele jääb vaid üks päev,» tõdes Keerutaja.



Sel hooajal on Viljandi Metall ja GMP pidanud neli ametlikku kohtumist. Salestari liiga põhiturniiril võitsid viljandlannad kaks mängu ja kaotasid ühe. Detsembris pidi Viljandi Metall GMP-lt vastu võtma valusa kaotuse Eesti karikavõistluste finaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles