Repliik: Hea sõnum

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kiiler
Gert Kiiler Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Neljapäevases «Sakalas» avaldatud uudis, et Holstre-Polli plaanitav suusahall on teokssaamisele suure sammu lähemale astunud, on üks selliseid sõnumeid, mida tahaks tihemini kuulda. Paljudele kindlasti utoopilisena näinud (või endiselt näiv) ettevõtmine tõesti liigub!


Eriti meeldis mulle praegusel ajal, kui suuri plaane kas üldse ei tehta või siis pidurdatakse, ühe osalise Jaanus Pullese kommentaar: «Kui me tavapäratuid tegusid ei tee, oleme homme samal tasemel kui täna.» Just niisugusest suhtumisest tundub meil Eestis tihtipeale vajaka jäävat. Väike hullumeelsus ja julgus suuri plaane teha on alati edasiviivad jõud.



Teine positiivne aspekt kõnealuse uudise juures on see, kui paljud Eesti organisatsioonid on suusahalli rajamise koostööleppega ühinenud. Kui miski üldse väärib eurotoetust, siis just säärased ettevõtmised, mis väikestes kohtades elu edasi viivad ja ühtlasi tervislikke eluviise propageerivad.



Hoian pöidlad peos, et rahasaamine õnnestuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles