Viljandil õnnestus maja maha müüa

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäe tänav 4 maja on olnud tühi vähem kui kuu aega. Varem asus seal hooldekodu, kuid hoone ei vastanud enam ohutusnõuetele.
Mäe tänav 4 maja on olnud tühi vähem kui kuu aega. Varem asus seal hooldekodu, kuid hoone ei vastanud enam ohutusnõuetele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus müüs miljoni krooni eest tühjaks jäänud hooldekodu ning saadud raha leevendab veidi eelarve rasket seisu.


Viljandi abilinnapea Rein Triisa tunnistas, et praegu on keeruline kinnisvarast lahti saada ning mitu müüki pandud objekti pole huvi äratanud.



«Ka selle maja puhul polnud sajaprotsendilist kindlust, et ostja leitakse,» tunnistas ta. «Üks pakkumine siiski tuli.»



Linnapea Kalle Jentsi sõnul ei tähenda müügi õnnestumine, et linn saaks ettearvamatut lisatulu. «Nüüd tuleb enam-vähem täis see kavandatud tulude osa, mis oli plaanitud saada vara müügist,» nentis ta. Nimelt on Viljandil huviliste puudumise tõttu ebaõnnestunud mitme krundi müük või hoonestusõiguse seadmine.



Endise hooldekodu ostis Margo Anier, kes praegu töötab Inglismaal. Omanik ei öelnud, mida ta laguneva majaga teha kavatseb. «Ma ei soovi seda kommenteerida,» sõnas ta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles