Viljandi peapostkontori maja ootab uut omanikku

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes soovib, saab Viljandi peapostkontori hoone ära osta, kuid postifirmale peab rentnikuna ruumi jääma.
Kes soovib, saab Viljandi peapostkontori hoone ära osta, kuid postifirmale peab rentnikuna ruumi jääma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Post ootab ostjat Viljandis Tallinna tänaval asuvale peapostkontori hoonele ja tahab ise seejärel jätkata maja ühes osas rentnikuna.


Aktsiaseltsi Eesti Post kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder ütles, et kõnealune maja on üks nendest, mis on postifirma põhitegevuseks liiga suur.



«Postiteenuste osutamiseks ei ole vaja nii suurt pinda,» selgitas ta. «Tahame tegelda oma põhitegevusega, mitte vabade pindade väljaüürimise korraldamisega, mis nõuab kompetentsi ja ressurssi.»



Eesti Posti Lõuna haldusgrupi juht Kalle Kasekamp ütles, et müügisilt on hoone aknal seisnud vähem kui kuu aega ja seni ei ole ostuhuvilised endast märku andnud.



«Kiiret müügiga pole ja päris muidu ei kavatse me maja ära anda,» lausus ta.


Müügi õnnestumise puhul tahab Eesti Post jääda hoonesse üürnikuks. Majas on kasulikku pinda 1631 ruutmeetrit, millest ligikaudu 500 ruutmeetrit soovib postifirma ise kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles