«Sakala» uus e-kuulutuste keskkond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

«Sakala» e-kuulutuste keskkonna eesmärk on pakkuda  mugavat kuulutamisvõimalust, mida kasutaksid võimalikult paljud, ning tagada teile võimalikult suur ostjaskond. Seepärast teeme koostööd Eesti suurima kuulutusteportaaliga Soov.ee


«Sakala» veebikeskkonnas avaldatavad kuulutused leiate nüüdsest uuel aadressil sakala.soov.ee

Sealtsamast saate soovi korral arvuti tagant lahkumata sisestada oma kuulutuse nii «Sakala» paberlehte kui veebikeskkonda.

«Sakala» uude kuulutuste veebikeskkonda saate siseneda, klikates üleval olevat linki või käesoleva artikli kõrval paremal asuvat bännerit «Sakala. Telli kuulutus! / Vaata kuulutusi!»

Meeldivaid hetki meie uues e-kuulutuste keskkonnas!

 

Head kuulutajad ja kuulutuste lugejad!

«Sakala» toimetus on endiselt seda meelt, et kolides oma internetikuulutused Soovi keskkonda, suudame pakkuda paremat teenust.

Esiteks on kuulutajal internetikeskkonda kuulutuse üles riputamine odavam. Kui enne maksis «Sakala» netikeskkonda kuulutuse panemine kuulutajal 10 krooni päevas, siis nüüd on kuulutus Soovi keskkonnas 28 päeva ja selle aja eest küsib «Sakala» ainult 35 kr.

Teiseks on kuulutajale tagatud suurem lugejaskond ja seega rohkem võimalikke kliente. Kui panna kuulutus «Sakala» kaudu Soovi keskkonda, on see kogu Eestis nähtav ka teistele Soovi keskkonna kasutajatele. Kui meie internetikeskkonna lugejate keskmine arv on nädalas 50 000, kellest kõik kindlasti ei ole kuulutuste lugejad, siis Soovi keskkond tõmbab iga nädal ligi umbes 90 000 inimest, kes kõik on seal sooviga midagi osta, müüa või vahetada.

Kolmandaks on meilt sageli küsitud, kas «Sakalasse» saab panna kuulutust ka interneti kaudu. Nüüd on see võimalus olemas.

Ning neljandaks pole kuulutajatele kindlasti vähem tähtis võimalus lisada kuulutusele pilte.

Kommentaarides kõlanud süüdistused, nagu oleksid kõik paberlehes ilmunud kuulutused olnud saadaval ka «Sakala» kodulehel, lähtuvad valearusaamast. Meie netiküljel ilmusid ainult need kuulutused, mille eest maksti 10-kroonine lisatasu. Leidus (ning leidub edaspidigi) ka selliseid kuulutajaid, kes soovisid, et nende kuulutus ilmuks ainult paberlehes. Seega kui inimesed tahavad lugeda kõiki «Sakalas» ilmunud kuulutusi, tuleb neil osta või tellida leht.

Seda, et Soovi keskkonda siirdumise algul on kuulutusi vähe, oli ette näha, sest iga algus on raske ning inimesed ei võta sugugi kohe kõike uut omaks.

Uue keskkonna kasutamise kohta nii palju, et kui siseneda Soovi kuulutuste keskkonda «Sakala» kodulehe kaudu või kirjutades aadressiribale sakala.soov.ee ja klikkida seal leheküljel rubriikidele, nagu «Ehitus» või «Autod/Sõidukid», ilmuvad nende all kohe vastava rubriigi kuulutused, mis on sisestatud «Sakala» kaudu. Erandiks on ainult rubriik «Kinnisvara», mille juures inimene võiks kohe vajutada teda huvitava alamrubriigi «Korterid», «Majad», «Üür» vm. lingile.

Alamrubriike on võib-olla tõesti silmatorkavalt palju, aga kui inimene ei sisene Soovi keskkonda «Sakala» internetilehekülje kaudu, vaid tippides oma internetilehitseja aadressireale www.soov.ee, siis on kuulutuste arv seal märgatavalt suurem. Seega on neil kuulutusi otsida alamrubriikide kaudu tunduvalt lihtsam.

Lõpetuseks soovime kõigile veidi rohkem kannatust, et uue keskkonnaga harjuda ja seda kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles