Viljandi toidupangale jagub abivajajaid kogu maakonnas

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga autot võib Viljandis sõitmas näha iga päev. Ülle Soolo kutsub julgelt ligi astuma ja infot küsima nii abistajaid kui abivajajaid.
Toidupanga autot võib Viljandis sõitmas näha iga päev. Ülle Soolo kutsub julgelt ligi astuma ja infot küsima nii abistajaid kui abivajajaid. Foto: Anna Aurelia Minev

Toidupanga tuge vajab Viljandimaal pisut alla kahesaja pere ning nende hulk suureneb. Maakonna kaugematesse kohtadesse on abistajatel aga keeruline jõuda, sest vahemaad on pikad ning kasutada on vaid üks auto.

Abi vajavaid peresid tekib toidupanga Viljandi koordinaatori Ülle Soolo sõnul järjest juurde. «Põhjus on selles, et inimesed saavad üle oma valehäbist abi küsida. Ka naabrid ja tuttavad teatavad neist peredest, kes võib-olla ise ei julge küsida, aga siiski vajavad toetust,» rääkis ta.

Sama kinnitas Viljandimaa lasterikaste perede ühenduse (VLPÜ) perenaine Tiina Kink. «Inimesed muutuvad avameelsemaks ning hakkavad märkama teisi enda ümber,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles