Raigo Suija upitas end sisehallis pjedestaalile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi klubi esindav Raigo Suija lõpetas Sõmerpalu motohallis peetud Adrenalin Arena Baltic Cupi MX2 klassis kolmanda kohaga.
Viljandi klubi esindav Raigo Suija lõpetas Sõmerpalu motohallis peetud Adrenalin Arena Baltic Cupi MX2 klassis kolmanda kohaga. Foto: Erakogu

Nädala eest jagati Sõmerpalu motokrossihallis Adrenalin Arena Baltic Cupi viimase osavõistluse punktid ning koostati sarja üldpingerida, milles MX2 klassis osalenud Raigo Suija asetus kolmandale kohale.

Oma teiseks motokrossihooajaks valmistuv Viljandi klubi liige Raigo Suija nentis, et talvisel ajal sisetingimustes sõita on parim võimalik treenimisviis. «Hallis sõidame ikkagi mulla peal ja samas on see välismaal harjutamisest märksa taskukohasem,» lausus ta.

Kõigil sarja etappidel kaasateinud Suija tunnistas, et viimasel korral oli masinaklassides MX1 ja MX2 startinuid vähevõitu, ent kohal olid väga kiired soomlased, leedulaste esinumber ning tugevat sõitu teinud Sõmerpalu enda mees Karel Kutsar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles