Raivo Küüt läheb siseministeeriumi nõunikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt saab politsei- ja piirivalveameti peadirektori kohalt lahkudes 8416 eurot hüvitist.
Raivo Küüt saab politsei- ja piirivalveameti peadirektori kohalt lahkudes 8416 eurot hüvitist. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna politsei- ja piirivalveameti peadirektori kohalt lahkuv Raivo Küüt asub tööle siseministeeriumi nõunikuna kantsleri alluvuses.

Nagu ministeeriumi pressiteenistus vahendas, saab Küüdi ülesandeks politsei- ja piirivalveameti juhtimis- ja toimeprotsesside hindamine ning sellekohane nõustamine, samuti kogukondliku politseitöö valdkonna arengusuundade strateegiline kujundamine siseturvalisuse arengukava raames.

«Lisaks on väärtuslik Raivo Küüdi ekspertiis politseiteenistuse reeglite ja korralduse, tööks vajalike pädevuste, haridusliku ettevalmistuse ja täienduskoolituse osas,» teatas pressiteenistus.

Siseministeeriumi kantsler Leif Kalev tervitas Küüdi ministeeriumi minekut. «Tema oskused ja teadmised politseitööst ja ameti toimimisest on väga väärtuslikud ning aitavad ministeeriumi tegevust mitmeti edasi,» lausus ta.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Raivo Küüt esitas siseministrile lahkumisavalduse mullu 12. novembril, kui ajakirjanduses oli puhkenud skandaal Ida prefektuuri liiklustalituses kasutatud taatlemata kiirusmõõtjate pärast. Siseminister Ken-Marti Vaheri ettepanekul on ta ametis 1. märtsini, et viia ellu pooleli olevad muudatused.

Siseminister allkirjastas käskkirja, mille alusel makstakse ametist lahkuvale Küüdile kasutamata jäänud puhkuse eest hüvitist 8416 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles