Toompea lossis saab näha viljandlaste näitust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu esimees Ene Ergma avas teisipäeval Toompea lossis Viljandi erivajadustega inimeste kunstinäituse.
Riigikogu esimees Ene Ergma avas teisipäeval Toompea lossis Viljandi erivajadustega inimeste kunstinäituse. Foto: Riigikogu pressitalitus

Riigikogu esimees Ene Ergma avas teisipäeval Toompea lossis Viljandi erivajadustega inimeste kunstinäituse «Rõõm värvidest».


«Teie värviküllased ja helged pildid tekitavad inimeste südames sooja ja positiivse tunde,» lausus Ene Ergma, soovides autoritele edaspidisekski positiivset ellusuhtumist.

Näitusel eksponeeritud tööd on värvirõõmsad ja vahetud, autoriteks Riina Mahlapuu, Ivar Merila, Berit Peedu, Helina Sarap, Toivo Tuudelepp ja Katrin Poll. Ringi juhendaja-õpetaja on Malle Saarelaid.

Viljandi puuetega noorte kunstiring on tegutsenud mittetulundusühingus Viljandi Keldristuudio 16 aastat ning on osalenud 77 näitusel kodu- ja välismaal.

Viljandi puuetega noorte kunstiring kuulub Eesti puuetega inimeste kunstiühingusse ning ülemaailmsesse puuetega inimeste kunstiühingusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles