Tuleviku aastapäevapeo lõpetas võidukas mäng

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond tähistas klubi sajandat aastapäeva Eesti meistrivõistluste teises liigas võiduka pallilahinguga.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond tähistas klubi sajandat aastapäeva Eesti meistrivõistluste teises liigas võiduka pallilahinguga. Foto: Janica Sepp

Pühapäeval staadionil meeleolukalt sajandat aastapäeva tähistanud Viljandi jalgpalliklubi Tulevik pakkus jahedat ja niisket ilma trotsinud külalistele põnevust ja vaatemängu.

Jalgpalliklubi Tulevik juhi Raiko Mutle sõnul astus päeva jooksul staadionilt läbi meeldivalt palju huvilisi ning tähtpäev sai vääriliselt tähistatud. «Sügiseselt jahe ja rõske ilm muutis külaliste elu veidi kõhedaks,» tõdes ta, «aga usun, et kõigil oli siiski huvitav. Korraldajate arvates läks päev kenasti korda.»

Noorte jalgpallilahingute järel kohtusid staadionimurul veteranid ja Viljandile aastate eest Eesti meistrivõistluste medali toonud meeskond. 1999. aastal hõbeda teeninud Tulevikku kuulunud mängumehed tagusid mõnuga veteranide väravasse palle. Vastased sahistasid medalistide väravavõrku mõnevõrra vähem.

Päev, millesse mahtusid tantsutüdrukute etteasted, poiste täpsuslöömise võistlus, kosutav supp ja loosiauhindade jagamine, kulmineerus sünnipäeva pidava spordiklubi esindusmeeskonna Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiri mänguga.

Tulevik alistas Paide Kumakese 3:1 ja teenis turniiritabelisse 14. võidu ning jätkab neli vooru enne liiga hooaja lõppu liidrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles