Järsu Uueveski oru nõlval elavad inimesed ootavad ohtlike puude piiramist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaks aastat tagasi Kaevu tänavale kodu ostnud Heiki Riivese pea kohal kõrguvad puud, mille oksad on kasvanud elektriliini ning ulatuvad tänava kohale.
Kaks aastat tagasi Kaevu tänavale kodu ostnud Heiki Riivese pea kohal kõrguvad puud, mille oksad on kasvanud elektriliini ning ulatuvad tänava kohale. Foto: Elmo Riig

Elektriliini ümber ja tänava kohale kasvanud oksad ning Uueveski oru nõlval murduvad tüved panevad kaks aastat tagasi Viljandisse Kaevu tänavale kodu ostnud Heiki Riivest küsima, millal tema kodutänavalt ohtlikud oksad ja puud eemaldatakse. Linnal on vähemalt osa tööst sel aastal plaanis.

Laupäeval puhus tugev tuul ning Kaevu tänava nõlval murdus üks vana ja pehkinud puu. Selliseid on seal Heiki Riivese sõnul murdunud ka enne ning pilk oru kaldale laseb uskuda, et nii mõnigi kuivanud puu võib veelgi langeda.

Järsul nõlval orgu varisevad puud inimesele tõenäoliselt ohtu ei valmista, sest võsas inimesi ei liigu, ehkki Riives ütleb, et tema väiksed lapsed käivad nõlval mängimas ja puhastavad orgu sinna visatud prügist. Muret teevad talle aga Kaevu tänava kõrgeimas otsas kasvavad puud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles