Vallas pettunud lapsevanem nõuab abivallavanema tagasiastumist (2)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Põhja-Sakala valla elanik Devi Kiik (vasakul) leiab, et abivallavanem Kaie Toobal võiks tagasi astuda. Põhjuseks aastatetagune väidetav vaimse vägivallatsemise juhtum valla lasteaias ning sellele järgnenud asjaajamine.
Põhja-Sakala valla elanik Devi Kiik (vasakul) leiab, et abivallavanem Kaie Toobal võiks tagasi astuda. Põhjuseks aastatetagune väidetav vaimse vägivallatsemise juhtum valla lasteaias ning sellele järgnenud asjaajamine. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig, Erakogu

Põhja-Sakala valla elanik Devi Kiik on aastaid nõudnud, et vallavalitsus tunnistaks lasteaias toimunud vaimset vägivallatsemist laste kallal ning paluks vabandust. Kuigi lasteaias on olukord tema hinnangul tänu sekkumistele tublisti paranenud, pole ta valla suhtumisega rahul ning leiab, et abivallavanem Kaie Toobal peaks tagasi astuma. Toobal tagasiastumiseks põhjust ei näe ja kinnitab, et tüli lapsevanemaga on aastaid püütud lahendada, aga tulemusteta.

Kiik valis aastaid tagasi oma lastele Põhja-Sakala valla Traksiku lasteaia. Oma kinnitusel märkas ta peagi lapse käitumises muutusi. Kiik jõudis järeldusele, et lasteaias on midagi valesti, ning hakkas asja uurima. «Minuni jõudis info juhtumite kohta, kus üks lasteaia töötaja oli pika aja vältel vaimselt vägivallatsenud,» rääkis Kiik.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles