Noored võtaksid interneti appi koolikiusamise vastu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sürgavere noortekeskuses mõtisklesid koolielu paremaks muutvate lahenduste üle (vasakult) Ragnar Aidak, Kauri Raba, Ahti Šavel ja Liisa Zanina. Öises arutelus sündis kolm ideed: propageerida kooliraadiot, kasutada õppetöös seadet Kinect ja parandada õpilaste turvalisust. Viimati nimetatu valisid kohale tulnud noored parimaks ideeks.
Sürgavere noortekeskuses mõtisklesid koolielu paremaks muutvate lahenduste üle (vasakult) Ragnar Aidak, Kauri Raba, Ahti Šavel ja Liisa Zanina. Öises arutelus sündis kolm ideed: propageerida kooliraadiot, kasutada õppetöös seadet Kinect ja parandada õpilaste turvalisust. Viimati nimetatu valisid kohale tulnud noored parimaks ideeks. Foto: Merilin Vesingi

«IT öö» jooksul hakkasid Suure-Jaani valla noored nägema infotehnoloogias vahendit, millega võidelda koolivägivalla vastu, ja Karksis leiti, et õpikute asemel võiks koolitunnis kasutada tahvelarvuteid.

«Samasuguse tahvelarvutite mõttega tulid välja ka Tõrva omad,» lausus üks «IT öö» projektijuhte, Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Indrek Palu. Ta lisas, et lahendus vajab küll väga suurt investeeringut, ent kui juba mitme koha noored samale ideele tulevad, on sel jumet.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles