Vana mööblipoe võttis üle laserlahingute väli

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Laser Worldi eestvedajad Priit Siimu ja Karit Urva sõnul sobib laserlahing kõigile alates seitsmendast eluaastast. Praegu jagub varustust korraga 12 mängijale.
Laser Worldi eestvedajad Priit Siimu ja Karit Urva sõnul sobib laserlahing kõigile alates seitsmendast eluaastast. Praegu jagub varustust korraga 12 mängijale. Foto: Elmo Riig

Kui Karit Urva ja Priit Siimu Viljandi Tarbijate Ühistu mööblipoe lõpumüügist diivani ostsid, ütles müüja, et see tuleb kohe ära viia, sest pood on viimast päeva avatud. "Jätke see lihtsalt siia – me oleme uued rentnikud," vastasid ostjad müüjale.

Lõpumüügist soetatud sinine diivan seisab nüüd äsja uksed avanud Laser Worldi ühes peotoas.

Idee Viljandisse laserlahingute mängukeskus luua oli Karit Urvale ja Priit Siimule andnud mehe seitsmeaastane poeg. "Käisime Tallinnas sõbranna lapse sünnipäeval laser tag‘is ja siis poiss ütles mulle, et tema tahaks ka oma sünnipäeva seal pidada," rääkis Siimu. "Aga kõiki Viljandi sõpru pealinna saada on keeruline ja seejärel tekkiski mõte tuua tag‘i Viljandisse, et ka teised saaksid siin oma sünnipäeva tähistada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles