Sakala ajakirjaniku lood valiti kahes kategoorias parimate sekka

Priscilla Õmblus
Copy
Sakala toimetuse uudistejuht Marko Suurmägi on Eesti meedialiidu pressipreemiate kandidaat kahes kategoorias. Marko Suurmägi on ka suur jooksusõber.
Sakala toimetuse uudistejuht Marko Suurmägi on Eesti meedialiidu pressipreemiate kandidaat kahes kategoorias. Marko Suurmägi on ka suur jooksusõber. Foto: Elmo Riig

Eesti meediaettevõtete liidu žürii valis välja parimad eelmisel aastal maakonnalehtedes ilmunud arvamus-, uudis- ja olemuslood. Sakala toimetuse uudistejuht Marko Suurmägi kandideerib oma töödega maakonnalehtede parima uudise ja arvamusloo kategoorias.

Uudise kategoorias esitati 28 tööd. Žürii hinnangul oli mullune uudiste poolest hea aasta.

Nominendid on Kristel Härma ja Andres Pulveri artikkel "Eesti 200 esinumber Rakveres on politseiuurimise all", mis ilmus 26. aprillil Lääne-Virumaa Uudistes, Jüri Saare artikkel "Tippkokk plaanib Toome varemetesse restorani", mis ilmus 2. septembril Tartu Postimehes, ning Marko Suurmäe 24. novembril Sakalas ilmunud artikkel "Riigikogulane soovis anda katuseraha oma suvila kõrvale tänavavalgustuse rajamiseks" ja 25. novembril ilmunud "Sulev Kannimäe parteikaaslaste otsusest: "Kui nii on parem, siis nii jääb."" ja "Vallavanema kinnitusel saab Mähma kindlasti tänavavalgustuse".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles