spordiaasta 2021 Viljandimaa parimad sportlased

, Viljandimaa spordiliidu juht
Copy
Viljandimaa spordiliit kuulutas välja maakonna 2021. aasta parimad sportlased ning parimaks võistkonnaks valiti Viljandi HC meeskond.
Viljandimaa spordiliit kuulutas välja maakonna 2021. aasta parimad sportlased ning parimaks võistkonnaks valiti Viljandi HC meeskond. Foto: Elmo Riig

Aasta 2021 on olnud spordis nagu muudeski valdkondades järjekordne piirangute aasta, samas on Viljandimaal olnud hulganisti kordaminekuid. Aasta lõpetuseks valis Viljandimaa spordiliidu üldkogu traditsiooni järgides maakonna parima mees- ja naissportlase ning parima neiu, noormehe ja võistkonna.

Positiivse poole peale saame tänavu kindlasti kanda Tarvastu ja Suure-Jaani gümnaasiumi staadioni renoveerimise. 9. novembril taasavatud Suure-Jaani staadion oli seejuures tore kingitus Eesti ühele teenekamale kergejõustikutreenerile, Suure-Jaani aukodanikule Meinhard Kirmile, kes oli seda aastakümneid oodanud ja kes tänavu tähistas 90. sünnipäeva. 12. novembril valmis Viljandis Männimäel polüfunktsionaalne jalgpallihall. Viljandi kesklinnas avati üks Eesti uhkemaid maadluskeskusi ja Viljandis asus jälle maadlejaid juhendama siit pärit nimekas treener Ahto Raska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles