LIIKLUS Politsei andis linnavalitsuse infojagamisoskusele halva hinde

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kolmapäeva õhtul ja neljapäeva hommikul pidid politseinikud Köstis liiklust reguleerima. Suuremat sorti infotahvleid, mis tänava ühesuunaliseks muutumisest teada oleks andnud, polnud linnavalitsus pidanud vajalikuks üles seada.
Kolmapäeva õhtul ja neljapäeva hommikul pidid politseinikud Köstis liiklust reguleerima. Suuremat sorti infotahvleid, mis tänava ühesuunaliseks muutumisest teada oleks andnud, polnud linnavalitsus pidanud vajalikuks üles seada. Foto: Elmo Riig

Viljandis Uue tänava avamisega Jakobsoni tänaval muudetud liikluskord tekitas juhtides segadust, nii et sekkuma pidi politsei. Korravalvurid leiavad, et linnavalitsus oleks võinud muudatusest varem ja paremini teada anda, kuid linnavalitsus on enda arvates teinud kõik endast oleneva.

Politseile tuli nii kolmapäeval kui ka neljapäeval teateid Jakobsoni tänaval kesklinna poole liikuvatest sõidukitest, ehkki kolmapäevast on see taas mõeldud vaid kesklinnast linna piiri poole sõitmiseks. Politsei saatis juba õhtul välja patrulli, kes Kösti ristmikul hakkas liiklust korraldama.

Viljandi politseijaoskonna piirkonnajuht Meelis Lill sõnas neljapäeval, et patrull suunas ristmikul liiklust ka veel neljapäeva hommikul. "Täna on päeva jooksul olnud ka mitu teadet," lausus Lill veel enne lõunat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles