VANGERDUS Eesti meister selgub põhiturniiriga, Viljandi HC asub homme medalit jahtima

Priscilla Õmblus
Copy
Vastavalt käsipalliliidu juba sügisel kokkulepitud põhimõtete kohaselt selgitatakse tänavuse meistriliiga paremusjärjestus vaid põhiturniiri põhjal ning poolfinaale ja kohamänge ei toimu. Niisiis peabki Viljandi HC selle hooaja viimase mängu homme Kehras sealse HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu. Mängus on pronksmedal.
Vastavalt käsipalliliidu juba sügisel kokkulepitud põhimõtete kohaselt selgitatakse tänavuse meistriliiga paremusjärjestus vaid põhiturniiri põhjal ning poolfinaale ja kohamänge ei toimu. Niisiis peabki Viljandi HC selle hooaja viimase mängu homme Kehras sealse HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu. Mängus on pronksmedal. Foto: Elmo Riig

Käsipalli meeste meistriliiga saab sel hooajal veidi ootamatu lõpu: juba sügisel kokkulepitud põhimõtete kohaselt selgitatakse paremusjärjestus vaid põhiturniiri põhjal ning poolfinaale ja kohamänge ei tule. Nii peavad homme kell 19 pronksilahingu Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper.

Kohtumine tõotab tulla põnev: Viljandi HC on 21 punktiga kolmas ja Kehra 19 punktiga neljas. Reedel mängivad nad omavahel Kehras ja kui külalised peaks võitma, sõltub medalite saatus ka skoorist. Nimelt vajaksid viljandlased kolmanda koha kindlustamiseks vähemalt kaheväravalist paremust.

Viljandi HC peatreener Marko Koks ütles, et mäng Kehraga oli varemgi tähtis, et vältida poolfinaalis Põlva Servitit, kuid pärast liidu tehtud vangerdust on mängus medal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles