Kultuuritöötajad koguvad heategevuslikke kilomeetreid

Aivar Aotäht
, ajakirjanik
Copy
Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõunik Kai Kannistu (vasakul) ja Põhja-Sakala vallavalitsuse kultuurispetsialist Evelyn Härm käisid eile kevadsombusel päeval kultuurseid kilomeetreid kogumas.
Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõunik Kai Kannistu (vasakul) ja Põhja-Sakala vallavalitsuse kultuurispetsialist Evelyn Härm käisid eile kevadsombusel päeval kultuurseid kilomeetreid kogumas. Foto: Marko Saarm

Ilma mingi naljata läksid Viljandimaa kultuuritöötajad naljakuu algul liikvele, asudes koguma tervislikult läbitud kilomeetreid ning seades eesmärgiks teha ühine heategu. 

Kui teist aastat järjest korraldatavat üritust saab pidada traditsiooniks, siis just nii on lood kultuurikilomeetrite kogumisega, mis oli ajendatud koroonaajastule omasest kodukontoris passimisest. Põhja-Sakala vallavalitsuse kultuurispetsialist Evelyn Härm ütles, et mullu läbisid 22 Viljandimaa kultuuritöötajat 3587 kultuurikilomeetrit ehk tegid rohkem kui kaheksa ringi ümber Viljandimaa.

Ehkki kuu lõpus selgub kultuurne inimene, kelle arvele koguneb kõige rohkem kilomeetreid, pole võitja väljaselgitamine tema sõnul eesmärk. Pealegi võib igaüks valida, kuidas ta ühisüritusel osaleb, peamine, et omal jõul. Eelmisel aastal jalutati, vändati jalgrattal ja joosti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles