Viljandi HC oli taas Raasiku/Mistrast parem

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC jätkab kodumaises meistriliigas võidulainel: nädala jooksul võeti teine võit Raasiku/Mistra üle.
Viljandi HC jätkab kodumaises meistriliigas võidulainel: nädala jooksul võeti teine võit Raasiku/Mistra üle. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtul algas käsipalli meese meistriliigas põhiturniiri viimane ja otsustav ring Arukülas, kus Viljandi HC sai seitsme päeva jooksul teist korda jagu Raasiku/Mistrast. Viljandi HC vormistas 29:23 (15:12) võidu ning tõusis sellega liigatabelis teiseks.

Kohtumine Aruküla põhikooli spordisaalis algas Viljandi puurivahi Rasmus Otsa kahe suurepärase tõrjega, teine neist karistusviskel. Üldiselt patustasid aga mõlemad meeskonnad algminutitel tehnilise praagiga ja skoor oli visa kasvama. Kahel korral viis Martin Nerut võõrustajad juhtima – 3:2 ja 4:3, kuid Viljandigi ründemäng hakkas vaikselt toimima.

Avaveerandtunni lõpetuseks tabas kahel korral järjest Viljandi talvine täiendus Andrei Basarab ning külalised said 8:5 ette. Pikalt püsis vahe kahe-kolme peal, raasikulaste poolel hiilgas mitme tõrjega väravavaht Kristian Käbi. Siis võttis Viljandi ette uue spurdi: esmalt tabas Mihkel Lõpp ja siis kahel korral Oliver Ruut ning seis oli 12:8.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles