Karksi-Nuias oli nädalavahetusel ühel tänaval kaks põlengut

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Päästjatel oli nädalavahetusel Karksi-Nuias kaks ärevat väljasõitu.
Päästjatel oli nädalavahetusel Karksi-Nuias kaks ärevat väljasõitu. Foto: Arvo Meeks

Päästjad said pühapäeva õhtul kell 18.30 ajal väljakutse Karksi-Nuia Tartu tänavale, kus ühes ahiküttega kortermajas hakkas levima suits. Põlengut majas ei olnud ning ükski inimene viga ei saanud. Päev varem hävis samal tänaval olnud põlengus kuur.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Tiit Piiskoppeli seletusel avastasid päästjad kohale jõudes, et suits levis korterist, kus inimest ei olnud sel hetkel kodus. Esialgsetel andmetel oli inimene teinud tule kas ahju või pliidi alla ning sealt hakkas suitsu tuppa ajama. Päästjad tühjendasid esmalt maja elanikest ning seejärel tuulutasid ruumid.

Päev varem, laupäeval oli päästjatel samuti väljakutse Karksi-Nuia Tartu tänavale. Siis põles seal kortermaja juures asuv kuur. Laupäevase ja pühapäevase põlengu asukoha vahe on mõnisada meetrit.

Laupäeval oli põleng päästjate saabumise ajaks suureks paisunud. Kuuris olnud garaažis oli ka auto, mis tulekahjus hävis ning kogu kuur muutus ahervareks. Päästjad keskendusid sellele, et hoida ära tulekahju levik elumajale ning see neil ka õnnestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles