Koondis lõpetas Rahvuste liiga hooaja võitu maitsmata

Priscilla Õmblus
Copy
Kolmapäevaõhtuses Rahvuste liiga kohtumises Gruusiaga kuulus Eesti koondise algkoosseisu ka Viljandist pärit Joonas Tamm.
Kolmapäevaõhtuses Rahvuste liiga kohtumises Gruusiaga kuulus Eesti koondise algkoosseisu ka Viljandist pärit Joonas Tamm. Foto: Tamuna Kulumbegashvili Via Www.i

Eesti jalgpallikoondisele lõppes UEFA Rahvuste liiga alagrupi turniir kolmapäeva õhtul Thbilisis Gruusiaga 0:0 viiki jäänud mänguga. See viik Eestit paraku C-divisjoni teise alagrupi viimasest kohast ei päästnud.

Viimatises kohtumises kuulus koondise põhikoosseisu ka Ukraina kõrgliigas Tšernigivi Desna klubis leiba teeniv Viljandist pärit Joonas Tamm ning vahetusest sekkus mängu Viljandi Tuleviku liige Pavel Marin.

Gruusia haaras ohjad kohe kohtumise avaminutitel ja lükkas Eestile surve peale. Esimene ohtlik võimalus tekkis avapoolaja keskpaigas, kui Valeri Kazaišvili sai karistusalas löögile. Pall lendas aga tagumisest postist mööda. Esimese poolaja lõpul murdsid ohtlikult Eesti karistusalasse Nika Katšarava ja Valeri Kazaišvili, kuid meie õnneks jäi väravavõrk puutumatuks.

Teisel kolmveerandtunnil ei muutunud mäng eestlastele kergemaks ja Gruusia näitas teravamat minekut. Sellest hoolimata suudeti survele vastu pidada ning kohtumises jäid väravad löömata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles