Viljandimaale lisandus neli koroonaviirusesse nakatunut

Sakala
Copy
Eestis tuleb valitsuse korraldusega hakata avalikes ruumides ja ühistranspordis maski kandma, järgida taas 2 + 2 reeglit ning meelelahutuskohad tuleb keskööl sulgeda.
Eestis tuleb valitsuse korraldusega hakata avalikes ruumides ja ühistranspordis maski kandma, järgida taas 2 + 2 reeglit ning meelelahutuskohad tuleb keskööl sulgeda. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4280 koroonaviiruse proovi. Esmaseid positiivseid proove anti 259, neist neli Viljandimaal.

Ühe Viljandimaale lisandunud juhtumi puhul toimus nakatumine hobitegevuse kaudu ning kahel juhul on nakkusallikas teadmata.

Rahvastikuregistri andmetel lisandus enim nakatunuid, 123, Harjumaale. Ida-Virumaale lisandus 80 nakatunut. Pärnumaale tuli juurde 14, Tartumaale 10 ja Lääne-Virumaale kuus positiivset. Põlvamaale lisandus kolm, Valga- ja Saaremaale kaks ning Võru-, Järva-, Hiiu- ja Raplamaale üks nakatunu. 11 positiivse proovi andnul polnud rahvastikuregistris elukohta märgitud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 178,7 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 4,3 protsenti.

13. novembri hommikul oli haiglas 72 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel oli neist viis. Koju saadeti kuus inimest, üks inimene tunnistati valepositiivseks. Uusi haigusjuhtumeid avati 15.

Surmajuhtumeid lisandus ööpäeva jooksul neli, kokku on Eestis surnud 80 koroonaviirusesse nakatunud inimest.

Haiglates on lõpetatud 605 COVID-19 haigusjuhtumit 589 inimesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles