Maadlejatel tuleb piirangutega rammu katsuda

Priscilla Õmblus
Copy
Täna peetakse Viljandi spordihoones Tuleviku maadlusklubi eestvedamisel noorte vabamaadlusvõistluse «Nublust Nabiks» teist etappi. Korraldajatel tuleb viiruse tõkestamiseks karme reegleid järgida.
Täna peetakse Viljandi spordihoones Tuleviku maadlusklubi eestvedamisel noorte vabamaadlusvõistluse «Nublust Nabiks» teist etappi. Korraldajatel tuleb viiruse tõkestamiseks karme reegleid järgida. Foto: Marko Saarm

Täna võtavad spordihoones seeriavõistluse «Nublust Nabiks» teisel etapil mõõtu kõige nooremad maadlejad. Ruumis tuleb silmas pidada olümpiakomitee kehtestatud rangeid viiruse tõkestamise meetmeid, kuid lastevõistlusel võib see parajaks pähkliks kujuneda.

Siinne maadlustreener ja võistluse korraldaja Rain Aleksandrov nentis, et arvestades, kui kontaktne ala on maadlus, pole just lihtne võistlust nii korraldada. «See on ju noortele mõeldud võistlus ja 6–7-aastastele meeldib eriti ringi joosta,» lisas ta.

Eelmisel nädalal kehtestas Eesti olümpiakomitee (EOK) ruumis peetavate spordivõistluste korraldamisel viiruse levikut takistavad põhimõtted. Muu hulgas on pealtvaatajatel maski kandmise kohustus ning tribüünidel tuleb istuda hajutatult.

Täna madistavad maadlusmattidel lapsed, kes on sündinud 2005. aastal või hiljem. See tähendab, et võistlustele tullakse üldjuhul lapsevanema või treeneriga, kes jälgivad võistlust tribüünidelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles