Maadlejad tõid Jõgevalt kaks meistrikulda

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Sten Orav (vasakul) kaitses Eesti meeste vabamaadluse meistri tiitlit veenva eduga konkurentide ees.
Sten Orav (vasakul) kaitses Eesti meeste vabamaadluse meistri tiitlit veenva eduga konkurentide ees. Foto: Indrek Tumala

Nädalavahetusel võistlesid Viljandi Tuleviku klubi vabamaadlejad Jõgeval Virtuse spordikeskuses Eesti meistri tiitli nimel ning koju tagasi tulid nad kahe tiitli ja ühe pronksmedaliga.

Sulgkaalus (alla 61 kg) olid võistlustules kaks viljandlast, tiitlikaitsja Sten Orav ja mullune juunioride meister Kevin-Rainer Suuder.

Orav alustas kvalifikatsiooniringis Järvamaa maadleja Brent Bürklandi vastu tehnilist ülekaalu tähistava võiduga. Suuder pidi esmakohtumisel alla vanduma Vändrast pärit medalinõudlejale Mario Mägisalule. Teises voorus võtsid viljandlased mõõtu omavahel. Juba maadlusaja esimesel poolel pani tiitlikaitsja oma paremuse maksma ja edenes finaali. Suuder sai võimaluse pidada pronksikohtumine Bürklandiga. Ta haaras kohe initsiatiivi, teenis esimesena neli tehnilist punkti ning kohtumise lõpufaasis kasutas ära vastase eksimuse ja seljatas ta. Nii et kui möödunud aastal sai Suuder Eesti meistrivõistlustel esimest korda täiskasvanute arvestuses osaledes seitsmenda koha, siis tänavu tuli juba pronksmedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles