Tarbijate ühistu kaitseb müüjaid visiiriga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Paalalinna Maksimarket oli Viljandi tarbijate ühistu üks kahest esimesest kauplusest, mille töötajad said kaitseks visiirid.
Paalalinna Maksimarket oli Viljandi tarbijate ühistu üks kahest esimesest kauplusest, mille töötajad said kaitseks visiirid. Foto: Marko Saarm

Viljandi Tarbijate Ühistu tellis kaupluses töötavate inimeste kaitseks visiirmaskid ning loomulikult pööratakse tähelepanu ka puhastamisele.

Viljandi Tarbijate Ühistu turundusjuht Kristo Mägi ütles, et esimene partii neid maske saabus Paalalinna Maksimarketisse ning Kõpu kauplusesse esmaspäeval. Tema sõnul on ühistul 24 kauplust ning kõik need peaksid samasugused kaitsevahendid saama teisipäeva jooksul.

«Mõtleme iga päev, kuidas muutuvas olukorras toime tulla. Eesliinil töötavale personalile oleme muretsenud näokaitsevahendid ja kummikindad,» lausus ta. «Klientidega suheldes üritame hoida distantsi, tegeleme intensiivselt käte, pindade ja töövahendite desinfitseerimisega. Jälgime oma töötajate tervist tähelepanelikult.»

Mägi märkis, et poetöötajate kaitsmiseks soovitab ühistu oma klientidel tasuda ostude eest pangakaardiga. Ta kinnitas, et kõiki makseterminale puhastatakse päeva jooksul korduvalt.

«Järgime valitsuse suuniseid ja otsuseid, kuidas rohkem inimesi kaitsta,» lisas Mägi.

Paalalinna Maksimarketi eesliinitöötajad kannavad visiire.
Paalalinna Maksimarketi eesliinitöötajad kannavad visiire. Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles