Herol Riiberg naaseb Tulevikku

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Herol Riibergi efektne ja efektiivne nurgalöök viis Tuleviku kohtumises Nõmme Kalju vastu juhtima.
Herol Riibergi efektne ja efektiivne nurgalöök viis Tuleviku kohtumises Nõmme Kalju vastu juhtima. Foto: Marko Saarm

Neljapäeval teatas Viljandi Tulevik oma kodulehel, et üleminekuakna sulgumise eel jõudis klubi Eesti jalgpallimeistri Tallinna FC Floraga kokkuleppele ründava poolkaitsja Herol Riibergi laenulepingu tingimustes. Nii tõmbab too juba pühapäeval taas selga Tuleviku särgi.

Riiberg esindas Viljandi Tulevikku ka 2017. ja 2018. aastal. Mõlemal korral liitus ta klubiga suvise üleminekuakna raames pooleks aastaks. 2017. aastal lõi ta Tuleviku eest kuus väravat ja andis neli väravasöötu, aasta hiljem skooris ta neljal korral ning jagas kaheksa väravasöötu. Võimalik, et just tema oli see, kelle väravate toel õnnestus meeskonnal esiliigasse langemist vältida.

Tuleviku klubi juht Raiko Mutle avaldas tänavuse kokkuleppe üle erilist heameelt, sest seekord tehti selle nimel viimase hetkeni suuri pingutusi. «Heroli nimi ei vaja tutvustamist ühelegi siinsele jalgpallisõbrale,» lausus ta. «Mees, kes tuli, tegi ja võitis südamed, on taas siin tagasi. Herol sobib Viljandisse ja Viljandi sobib Herolile. Usun, et tema liitumine meiega on Tuleviku meeskonna tänavuse komplekteerimise protsessis otsekui kirss tordile.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles