Tulevik võttis hooaja kokku ja tunnustas parimaid

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud hooaja parimad väravalööjad Viljandi Tuleviku klubis olid esindusmeeskonna kapten Kaimar Saag ja naiskonnas Teisi Toomsalu. Fotol vasakult Rain Tölpus, Kaimar Saag, Teisi Toomsalu ja Raiko Mutle.
Möödunud hooaja parimad väravalööjad Viljandi Tuleviku klubis olid esindusmeeskonna kapten Kaimar Saag ja naiskonnas Teisi Toomsalu. Fotol vasakult Rain Tölpus, Kaimar Saag, Teisi Toomsalu ja Raiko Mutle. Foto: MARTIN KOSSESON

Reedel võttis Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi Sakala keskuses galaõhtul hooaja kokku: vaadati ühiselt hooajale tagasi, tunnustati parimaid, tänati toetajaid ning kuulutati välja rahva lemmikud.

Õhtu alustuseks juhatasid klubi president Raiko Mutle, tegevjuht Rain Tölpus ja kogukonnajuht Marek Tiits rohkem kui 400 kõrvapaari kuulamisel sisse taskuhäälingu. Seejärel said sõna klubi juht Raiko Mutle ja linnapea Madis Timpson.

Mutle tänas klubi peret eduka hooaja eest ning rõhutas ühtehoidmise tähtsust. Timpson kiitis mees- ja naiskondi kordaläinud hooaja eest ning hõikas välja, et Viljandisse kerkib jalgpallihall ja kopp läheb maasse juba tuleval aastal. Seejärel kutsuti lavale kõik Tuleviku klubi noortevõistkonnad oma treeneritega. Ühtlasi tunnustati parimaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles