Võimukõneluste algus – maksud ja emotsioonid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esindaja Jaak Aab ja Reformierakonna esindaja Jürgen Ligi saavad valimiste järel taas kokku võimukõneluste laua taga.
Keskerakonna esindaja Jaak Aab ja Reformierakonna esindaja Jürgen Ligi saavad valimiste järel taas kokku võimukõneluste laua taga. Foto: Elmo Riig

Valimiskampaania kestel Keskerakonna kohta esitatud valed, esimene hinnang, et võimuliidu partneriteks võiksid olla sotsid ja Isamaa, ning varasem partnerite vahetamine. Just nende emotsionaalsete põhjuste tõttu ei pakkunud Reformierakonna võimukõneluste kutse keskerakondlastele Jaak Aabi arvates suurt rõõmu.

«Lõpuks loeb aga kindlasti kokkuleppe sisu,» sõnas Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juht ja siinne valimisnimekirja esinumber Aab. «Oluline on see, kas meil on võimalik oma lubadusi ellu viia.»

Aabi sõnul on kahel läbirääkijal suuri vastuolusid maksuküsimuses ning tasuta ühistranspordi säilimises. Kas neis küsimustes on võimalik leida ühisosa ja sõlmida kokkulepet, ei osanud ta arvata. «Sellest on väga vara rääkida, sest kõnelused pole veel alanudki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles