Sakala klubil täitub 30. aastaring

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala lauatenniseklubi mängija Rivo Saaremäe on võitnud Eesti individuaalsetelt meistrivõistlustelt seitse medalit.
Sakala lauatenniseklubi mängija Rivo Saaremäe on võitnud Eesti individuaalsetelt meistrivõistlustelt seitse medalit. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval tähistab Sakala ajalehe nimekaim, Viljandi lauatenniseklubi Sakala 30 aasta juubelit. Kolme kümnendi jooksul on klubist tuule tiibadesse saanud hulk mängijaid, kellest nii mõnigi on kuulunud Eesti koondisse.

Sihipärast treenimistööd alustati Viljandimaal lauatennises aga juba 1975. aastal: Mõisakülas hakkas noori õpetama Rein Läll. 1982. aastal alustas Viljandi noortega tööd Peeter Allikoja.

1984. aastaks oli Viljandis koos väga tegus lauatenniseaktiiv. Korraldati rajooni meistrivõistlusi ning algus pandi Sakala karikasarjale.

1989. aastaks olid Eestisse tekkinud esimesed spordiklubid. «Ka meie olime sellest omavahel trennis ja võistlustel rääkinud. Esimeselt võistlusreisilt Soome Porvoosse saime aga sellise motivatsioonilaengu, et tegime asja kohe ära,» meenutas praegune Sakala lauatenniseklubi president Peeter Allikoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles