Viljandil tuli Balti liigas vastu võtta kaks kaotust

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandi HC eest viis väravat visanud Sergei Rodjukov sai pühapäevases kohtumises kirja vaid ühe värava. Meeskonnal tuli mõlemal päeval tunnistada leedukate paremust.
Laupäeval Viljandi HC eest viis väravat visanud Sergei Rodjukov sai pühapäevases kohtumises kirja vaid ühe värava. Meeskonnal tuli mõlemal päeval tunnistada leedukate paremust. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel pidas neli Eesti käsipalliklubi Balti liiga kohtumisi ning Viljandi HC-l tuli nii laupäeval kui pühapäeval Leedust külla sõitnud vastaste paremust tunnistada. Laupäevases mängus kaotas ta nelja punktiga Kaunase Granitas-Karysele ja pühapäeval üheksa punktiga Vilniuse Šviesale.

Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul jäi laupäevane kohtumine paljuski kinni õige häälestuse puudumise taha. «Mulle tundub, et me polnud mänguks valmis. Enne sai räägitud, kuidas mängida ja millele rõhku pöörata, aga need asjad ei toiminud,» kõneles ta. «Lasime leedukad liiga pikalt eest ära ja selleks ajaks, kui varem räägitu toimima hakkas, oli vahe juba natuke liiga suur. Teise poolaja me võitsime ja mängisime päris okeilt, aga alguses tekkinud vahe oli jätnud suure jälje.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles