Korravalvurid kantseldasid kuuse all kaklejaid

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Aastavahetusel Viljandi politseile rasketest seaduserikkumisest ei teatatud, küll aga tuli korravalvuritel tegeleda mitme peksmise ja tüliga.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lall rääkis, et

1.jaanuaril kell 1.42 lahutas politseipatrull bussijaama esisel parkimisplatsil aset leidnud kakluse.

Vaevalt pool tundi hiljem teatati politseile, et Ilmarise tänaval asuva kaupluse juures rünnati üht inimest ja tekitati talle valu. Mis seal täpselt juhtus, politsei alles uurib.

Uue aasta esimesel hommikul kell 6.30 toimetas politsei Viljandis Reinu teel asuvast korterist kainenemisele mehe, kes oli lapseootel naise vastu agressiivne.

2. jaanuaril kell 0.22 teatati kaklusest Viljandis Turu tänaval asuvas pubis Suur Vend. «Peksa sai isik, kes solvas pubis olnud seltskonda,» täpsustas Lall. «Juhtunu üksikasjad on väljaselgitamisel.»

Kakluste klaarimine polnud siiski politsei ainsaks tööks. Näiteks 31. detsembril pidasid politseinikud kinni ja andsid emale üle 10-aastase poisi, kes loopis Viljandis Riia maanteel korterelamu trepikodades ja sõidukite läheduses pauguteid.

Kätte saadi ka üks varas. 2. jaanuaril kell 1.57 viis politsei kainenema mehe, kes üritas Viljandis Leola tänaval asuva kaupluse laost varastada neli pakki Isoveri villa.

Kokku sai politsei kahe ööpäeva jooksul 59 teadet ning patrullid teenindasid 40 väljakutset.

Kainenemisele toimetati kaheksa inimest ja kinni peeti üheksa liikluseeskirja rikkujat. Viimati nimetatute hulgas oli kolm kiiruseületajat ja üks joobes juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles