Vabatahtlikud kraamivad linnaümbrust ja metsavahet 

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi suure osa muu maailmaga võrreldes on Eestis loodust vähem prügistatud, riivavad teeäärtes üpris sageli silma kõikvõimalikest materjalidest pakendid.
Kuigi suure osa muu maailmaga võrreldes on Eestis loodust vähem prügistatud, riivavad teeäärtes üpris sageli silma kõikvõimalikest materjalidest pakendid. Foto: Marko Saarm

Laupäevaseks Maailmakoristuspäevaks koostatud prügikaarti vaadates näeb, et kõige enam tööd tuleb Eestis teha Tallinnas ja selle ümber, kuid ka Viljandimaal on kohti, kus tiimid loodust kraamima hakkavad.

«Tavaline prügi, mida inimesed käest maha viskavad,» kirjeldas end talgujuhina kirja pannud Erika Viira, mida tema meeskond laupäeval koristama hakkab, ja lausus, et plaan on prahist puhtaks teha Karula ring. Talgujuhi sõnul sõltub töö maht sellest, kui palju inimesi lõpuks kokku tuleb, aga üldiselt on ikkagi plaanis koristada teeääri ja seda, mis veidi kaugemal silma hakkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles