Lasterikkad pered koguvad koolitarbeid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal koguti vabatahtlike abiga kokku 51 789 erinevat koolitarvet, millest Viljandimaal 2511.
Eelmisel aastal koguti vabatahtlike abiga kokku 51 789 erinevat koolitarvet, millest Viljandimaal 2511. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Männimäe Selveris kogub Lasterikaste Perede Liit veel täna ja homme koolitarbeid, et sellega toetada liidu peredest kooli minevaid lapsi.

Koolitarvikute kogumispäevad toimuvad üle Eesti ning neil on kaasa löömas üle 300 vabatahtliku, kes alustasid 41 Selveris kogumiskampaaniat «Lapsed kooli» juba neljapäeval.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on sügisel paljude perede jaoks pingeline aeg, sest kooli alguse puhul langeb pere eelarvele keskmisest suurem koormus. «Selleks, et valmistada lastele rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega, kutsungi kõiki inimesi märkama ning annetama koolitarbeid. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku kui ka kallimate koolitarvete üle,» lisas ta. 

Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad liidu liikmed laiali augustikuu jooksul. 

Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku kui ka kallimate koolitarvete üle.

Koolitarvete kogumisaktsioon «Lapsed kooli» on Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Selveri eestvedamisel juba üheksandat korda. Eelmisel aastal koguti vabatahtlike abiga kokku 51 789 erinevat koolitarvet, millest Viljandimaal 2511. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles