Meistrid sätivad sammud Berliini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste ketteheite valitsejanna Kätlin Tõllassoni meistritiitel tuli suure ülekaaluga.
Eesti naiste ketteheite valitsejanna Kätlin Tõllassoni meistritiitel tuli suure ülekaaluga. Foto: LIIS TREIMANN/EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Kadrioru staadionil Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel võitsid kettaheitja Kätlin Tõllasson ja 400 meetri jooksja Tony Nõu kulla. Mõlemad sportlased nimetati Berliinis aset leidvate Euroopa meistrivõistluste koondisesse. Kui Tõllasson valitses oma meelisala suure ülekaaluga, siis Tony Nõu pidi põhialal leppima hõbedaga.

Meeste 400 meetri finaalis kaotas Tony Nõu Rasmus Mägile. Tõkkejooksu spetsialist Mägi võitis tulemusega 46,49, viljandlane teenis hõbeda ajaga 47,27. Samas jooksus saavutas Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala esindaja Enari Tõnström 49,52 viienda koha.

Mõnevõrra oma tulemuses ja kohas pettunud Audentese spordiklubi vormi kandev viljandlane Tony Nõu (pildil) tunnistas, et langes jooksul iseenda kavaldamise ohvriks. Sportlase sõnul soovis ta kogeda rajal jälitaja tunnet ning lubas Rasmus Mägi endast lõpukurvi eel lihtsa vaevaga ette, ent viimasel lõpusirgel kiirendades tekkis kangestumine ning kogenud konkurent läks püüdmatult oma teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles