Mulgi rattaralli võitis Risto Raid

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Raid lõpetab Mulgi maratoni.
Risto Raid lõpetab Mulgi maratoni. Foto: Kristjan Kivistik

Filter maanteekarikasarja 3. etapi Filter Mulgi 8. rattaralli võitis üksinda finišijoone ületanud Risto Raid, kes läbis 101 kilomeetri pikkuse ja Kõrgemäe tõusuga lõppenud distantsi ajaga 2:41.25. Peeter Pung (Cycling Tartu) kaotas talle 12 ja Johan Nordlund (Racebike-Focus) 15 sekundiga.

Liidrisärgis rajale läinud Gert Jõeäär (CFC Spordiklubi) pidi leppima 50. kohaga, loovutades liidrikoha neljandana lõpetanud Vahur Valvasele (Rein Taaramäe Rattaklubi).

Naistest oli kiireim üldarvestuses 58. koha saanud Kelly Kalm (CFC Spordiklubi) ajaga 2:47.16. Teine oli Mae Lang (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi), kes kindlustas ühtlasi ka sarja liidrikoha, ja kolmas Mathilde Manuela Nigul.

45 kilomeetri pikkusel lühikesel distantsil moodustasid esikolmiku Siim Häelm, Hannes Külv ja Sten Kask. Kõiki tulemusi saate vaadata siit.

Filter maanteekarikasarja 4. etapp, Haapsalu 18. rattaralli toimub 23. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles