Linna asuti hansarüüsse sättima

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Martin Reili (paremal), Karl Erik Heinsoo (vasakul) ja Erki Ivar Orm Heinsoo seadsid hansapäevadeks paika Kunsttükkide tänava varikatused.
Andreas Martin Reili (paremal), Karl Erik Heinsoo (vasakul) ja Erki Ivar Orm Heinsoo seadsid hansapäevadeks paika Kunsttükkide tänava varikatused. Foto: Marko Saarm

Hansapeo lähenemine hakkab Viljandi linnatänavail tasapisi tunda andma. Eile hommikul seati Kondase keskuse ette üles puitkarkassil varikatused.

​Kergehitistega juba paar tundi ametis olnud Andreas Martin Reili rääkis, et sinna tuleb mõne päeva pärast Kunsttükkide tänav. «Kõik teeme ära, mis vaja,» lausus ta ning viitas kahele noormehele, vendadele Karl Erik ja Erki Ivar Orm Heinsoole, kes parasjagu hoovist puidust poste välja tassisid.

Noormehed rääkisid, et õigupoolest sai töö alguse möödunud reedel, kui nad puitkarkassile katuseosa valmistama hakkasid. «Täna paneme selle kokku,» ütles Karl Erik Heinsoo ja lisas, et see ongi üks esimesi linna sättimisi. «Ja nüüd nii kolm päeva järjest.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles