Meistrid selguvad Karksi-Nuias

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse Karksi-Nuia koolimaja spordisaalis Viljandimaa täiskasvanute lauatennise meistrivõistlusi.
Pühapäeval peetakse Karksi-Nuia koolimaja spordisaalis Viljandimaa täiskasvanute lauatennise meistrivõistlusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Eeloleval pühapäeval peetakse Karksi-Nuia koolimaja spordisaalis Viljandimaa täiskasvanute lauatennise meistrivõistlusi ja turniiri peakorraldaja on kohalik spordiklubi Karksi Jõud.

Nagu ütles klubi president Tarmo Talu, võtsid nad tiitlivõistluste korraldamise enda kanda meelsasti. Tema sõnul on klubi tegutsenud 2014. aasta kevadest ning enamik selle liikmeid on Mulgi valla lauatennise harrastajad. «Meie seas on küll ka teiste spordialade tegijaid, aga praegu on, jah, ülekaalus lauatennisemängijad,» kinnitas ta.

Talu nentis, et Kitzbergi gümnaasiumi spordisaali ja kogu sealse kompleksi uuendamisega on loodud Karksi-Nuia suurepärased sportimisvõimalused ning üks ees ootava lauatenniseturniiri sinna toomise eesmärke ongi nende võimaluste tutvustamine maakonna teiste piirkondade esindajatele. Samuti soovib klubi tutvustada kohalikule kogukonnale lauatennise mängimise võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles