Ait paneb hooajale punkti lõpetajate muusikaga

Margus Haav
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ VKA Allstars koosseisus Karoliina Kreintaal, Eeva Lindal, Sandra Sillamaa, Maarja Nuut, Annika Oselin ja Jalmar Vabarna. Lisaks aida lõpupeole saab neid kuulata veel Tallinnas ja Tartus antaval kontserdil.
TÜ VKA Allstars koosseisus Karoliina Kreintaal, Eeva Lindal, Sandra Sillamaa, Maarja Nuut, Annika Oselin ja Jalmar Vabarna. Lisaks aida lõpupeole saab neid kuulata veel Tallinnas ja Tartus antaval kontserdil. Foto: Urmas Volmer

Viljandi pärimusmuusika ait tõmbab täna õhtul oma kolmandale hooajale joone alla nooruslikkusest särtsuva peoga, kus peaesinejaks on TÜ VKA Allstars.

Tänavune kevad on eriline, sest Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia pärimusmuusika eriala lõpetab tervelt kuus andekat noort muusi-
kut — üks noormees ja viis neidu.

Kõik nad on mitme aasta jooksul pakkunud Eesti Pärimusmuusika Keskuse üritustel palju kosutavaid muusikaelamusi ning seepärast on korraldajate sõnul igati loomulik, et nad astuvad üheskoos ja kordamööda publiku ette ka pärimusmuusika aida kolmanda hooaja lõpupeol, kandes ette oma diplomikontsertide parimaid palasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles