Südalinnas hakkab tööle Park Hotel Viljandi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel Viljandi vanalinnas avatav majutusasutus hakkab kandma nime Park Hotel Viljandi.
Suvel Viljandi vanalinnas avatav majutusasutus hakkab kandma nime Park Hotel Viljandi. Foto: Marko Saarm

Viljandis renoveeritava hotelli nimekonkursile laekus kaugelt üle saja pakkumise ja sobiliku leidmine oli peagi avatava ettevõtte tegevjuhi Kristjan Saare sõnul paras katsumus. «Pärast pikka kaalumist otsustasime, et hotelli nimeks saab Park Hotel Viljandi. Hotell asub kolme pargi vahetus läheduses ning nimi on rahvusvaheliselt lihtsalt mõistetav ja samas väärikalt konservatiivne,» andis ta teada.

Saare sõnul oli häid nimekandidaate mitu ja ta avaldas tänu kõigile, kes oma variandi välja pakkusid. «Pidasime oluliseks, et nimi seostuks ehitatava hotelli asukohaga ja oleks rahvusvaheliselt kergesti mõistetav. Lõppvalikus olid ka linna ja selle konkreetse hoone ajalooga seotud nimed,» rääkis ta.

Ettevõtte tegevjuht nentis, et Park Hotel Viljandi nime pakkujaid oli mitu ja seetõttu läheb lubatud 500-eurone auhind nende vahel jagamisele.

«Tänan veel kord kõiki osavõtjaid. Võitjatega võtame ühendust,» lausus Saar.

Arendajad loodavad Park Hotel Viljandi avada juunis. Ehitus on jõudnud aasta hakul niikaugele, et kõik avaused on suletud ja hoonet on võimalik ajutiselt kütta. See tähendab, et ehitajad on saanud alustada sisetöid.

Laidoneri platsi ääres avatavasse hotelli tuleb 36 tuba. Lisaks neile on tsaariajal rajatud juugendstiilis majja kavandatud restoran, kohvik ja seminariruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles