Suitsuandurita korteris tõi hõõguv koni tulesurma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad suutsid ära hoida tulekahju levimise teistesse korteritesse ning aidata välja kolmandale korrusele lõksu jäänud elanikud.
Päästjad suutsid ära hoida tulekahju levimise teistesse korteritesse ning aidata välja kolmandale korrusele lõksu jäänud elanikud. Foto: Kenno Soo

Ööl vastu neljapäeva hukkus Kolga-Jaanis 50-aastane mees. Kohalikud vabatahtlikud päästjad olid vähem kui aasta jooksul käinud tema korteri ukse taga viis korda, et eluruumi tuleohutust kontrollida, kuid sisse pääsesid nad alles siis, kui korter oli leekides.

Esimese päästeautoga õnnetuspaigale jõudnud Kolga-Jaani endine vallavanem ja vabatahtlik päästja Rivo Aren ütles, et tuleohutuse kontrollijad ei jäänud ukse taha sellepärast, et elanik neid tahtlikult eiras. «Ta oli selline mees, kes rändas joomakaaslasi pidi ringi ja käis korteris üsna harva,» selgitas ta.

Leegid ja suits

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles