Heitjad võtsid staadionil mõõtu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi noormees Tauri Hussar võitis pühapäeval peetud võistlusel B-klassi noormeeste kuulitõuke.
Kitzbergi gümnaasiumi noormees Tauri Hussar võitis pühapäeval peetud võistlusel B-klassi noormeeste kuulitõuke. Foto: Madis Luik

Pühapäeval peeti Viljandi linnastaadionil maakonna noorte heitjate päeva, kus eri vanuseklassidele olid kavas kuulitõuge, ketta- ja vasaraheide ning odavise. Noorte kõrval tegi kaasa ka mõni täiskasvanute sekka kuuluv sportlane ning viljandimaalastele pakkusid konkurentsi Pärnu- ja Tartumaa esindajad.

Võistluspäeva tulemustega saab tutvuda siin.

Juba mõnda aega on Viljandis korraldatud maakonna odaviskjate mõõduvõttu, neist viimane 26. aprillil Paalalinna kooli spordiväljakul. Selle võistluse protokolli leiab siit.

Kergejõustiklaste üha hoogsamini tuure koguv suvine võistlushooaeg saab järje juba reedel, kui kell 15.30 oodatakse kõiki osalema Viljandimaa heitjate seeriavõistluse avaetapil. Pühapäeval kell 11 algab Viljandi staadionil Viljandimaa 5—10-aastaste laste kergejõustikupäev, kus on kavas jooksu-, kaugushüppe- ja palliviskevõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles