AP Mets kaitses tiitlit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Spordikooli meeskond
Viljandi Spordikooli meeskond Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval lõppenud maakonna korvpalli meistrivõistluste esikohta otsustavas kohtumises alistas AP Metsa meeskond Anttila ning teenis teist aastat järjest meistrikulla.

AP Metsa domineerimisel kulgenud finaalkohtumine Anttilaga lahenes võitjate poolt vaadatuna ülekaaluka 88:52 võiduga.

Viljandimaa korvpallimeistriks tulnud meeskond mängis koosseisus Ants Aidla, Arto Vaha, Heiki Riives, Kaimo Maiste, Magnus Pukk, Matis Kukk, Tarmo Teder, Vaiko Riives, Ivar Aus ja Andre Osi.

Enne finaalkohtumist peeti Viljandi spordihoones kolmandat kohta otsustav mäng. Spordikooli ja Paistu/Kõpu vastasseis võitis Spordikool 72:63.

Tänavuse turniiri lõpetas viiendana Mõisaküla, kuues oli Suure-Jaani Noortekoondis, seitsmes Jaan Joosepi Rattapood ning kaheksas Kord Nädalas / Eesti Energia Spordiklubi. Kaheksa tugevama selja taha järjestusid võistkonnad järgmiselt: 9. Viiratsi LT / Karter, 10. Abja, 11. Aken ja Uks, 12. Kolga-Jaani, 13. Pärsti, 14. Kärstna, 15. Suure-Jaani, 16. Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles