Korvpalliturniir saab lahenduse pühapäeval

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalliturniiril on selgunud neli poolfinalisti, kes alustavad laupäeval võitlust finaalikoha pärast. Meistrit selgitav kohtumine peetakse pühapäeval kell 19 Viljandi spordihoones, kell 17.30 eelneb sellele pronksimäng.


Teisipäeval spordihoones peetud tugevama vahegrupi viimases kohtumises kaotas AP Mets 84:79 Spordikoolile. Kui tiitlikaitsja ja seni kaotuseta püsinud AP Metsale oli eelseisvaid play-off’e silmas pidades tulemus tähtsusetu, andis võit Spordikoolile vahegrupis neljanda koha ehk pääsu poolfinaali.

Meistrivõistlustel mõlemad poolfinaalkohtumised leiavad aset laupäeval maagümnaasiumi saalis. Kell 16.30 mängivad seal vahegrupi teine Anttila ja kolmas Paistu/Kõpu ning kell 18 on taas vastamisi AP Mets ja Spordikool.

Lisaks eespool nimetatud mängudele on laupäeval maagümnaasiumi saali kavandatud kaks kohtumist. Kell 13.30 mängivad Suure-Jaani Noortekoondis ja Mõisaküla viienda ja kuuenda koha pärast ning kell 15 selgitavad meeskonnad Kord Nädalas / EE SK ja J. J. Rattapood seistsmendaks ja kaheksandaks jääja.

Turniiri nõrgemas vahegrupis on enamik võistkondi tänavuse mõõduvõtu lõpetanud ning lõpliku koha teada saanud. Sellest seltskonnast viimasena astuvad täna kell 19 maagümnaasiumis väljakule TÜ Kultuuriakadeemia ja Suure-Jaani, kes heitlevad 15. koha pärast.

Varem peetud kohamängudes alistas Pärsti 57:41 Kärstna ning lõpetas turniiri 13. kohaga. Meeskond Aken ja Uks võitis 86:66 Kolga-Jaani, tagades sellega endale 11. tulemuse. Üheksandas koha tänavusel turniiril teenis Viiratsi LT / Karter, kui sai 68:57 võidu Abja üle.

Viljandimaa 2011. aasta maakonna korvpallimeistrivõistlustel osales 16 meeskonda, mida on mullusest kahe võrra enam.

Meistrivõistluste sagedasti muutuva ajakavaga on võimalik tutvuda Viljandi spordikeskuse kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles