Suure-Jaani tunneb oma spordirahva üle uhkust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani valla võrkpallimeeskond pidi suvemängude turniiri finaalis tunnistama Kiili valla esinduse nappi paremust. Saavutatud teine koht oli neil mängudel valla parim tulemus.
Suure-Jaani valla võrkpallimeeskond pidi suvemängude turniiri finaalis tunnistama Kiili valla esinduse nappi paremust. Saavutatud teine koht oli neil mängudel valla parim tulemus. Foto: Mati Adamson

Läinud nädalavahetusel Lääne-Virumaal Vinnis peetud 25. Eestimaa valdade suvemängudel tegi uhke tulemuse Suure-Jaani valla esindus, teenides suurte omavalitsuste arvestuses kuuenda koha. Viljandi vald oli 13. ja Karksi vald 15. Ainult kergejõustiklastega olid meie maakonnast esindatud Tarvastu ja Abja vald.

Suure-Jaani valla esindatuse eest vastutanud spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson ütles, et üldtabelis oleks võinud olla ka kahe koha võrra parem tulemus, ent tublid olid kõik, kes kodukandi sportliku au eest välja astusid.

«Meil läks igal juhul väga hästi, tunnustus ja kiitus kõikidele sportlastele,» lausus ta ning nentis: «Mängudel troonivad suurte linnade lähivallad, nendele vastu hakata on keeruline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles