Meistrivõistlused on jõudnud poole peale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse maakonna korvpalliturniiril kaheksa kohtumist.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse maakonna korvpalliturniiril kaheksa kohtumist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel on lahenduse saanud 43 kohtumist. Ainsana on suutnud seni kaotusi vältida tiitlikaitsja AP Mets.


Turniiri teisel etapil, kus osalejad on jagatud kahte kaheksaliikmelisse tugevusgruppi, on AP Mets pidanud kolm kohtumist, mille lisandub üks alagrupiturniirilt kaasa toodud mäng. Seni on kõik turniiri liidri võidud olnud märkimisväärselt ülekaalukalt.

Tugevamas vahegrupis, kus käib heitlus nelja parema sekka pääsemise eest, jätkavad ühe kaotusega Mõisaküla ja Anttila. Mõisakülal on tabelis lisaks kaks võitu, Antillal on võidukaid kohtumisi selja taga neli.

Teises vahegrupis, mille moodustasid alagruppide kolmanda ja neljanda koha saanud, on mänge peetud mõnevõrra vähem. Turniiritabelis on neli lahtrit täidetud Kolga-Jaanil ja Suure-Jaanil. Esimesena nimetatul on kolme võidu kõrval kirjas üks kaotus, teine on saanud kaks võitu ja kaks kaotust. Selles seltskonnas jätkavad seni kaotuseta Abja ja Viiratsi LT / Karter, tõsi küll: mõlemal on vahegrupis peetud vaid üks mäng ning tabelis on kaks võitu.

Meistrivõistluste korraldajate andmetel jätkuvad maakonna turniiril mängud pühapäeval, kui Viljandi spordihoones on kavas neli kohtumist: kell 12 lähevad vastamisi Suure-Jaani ja Kolga-Jaani, kell 13.30 Abja ning Aken ja Uks, kell 15 Pärsti ja Kärstna ning kell 16.30 Viiratsi LT / Karter ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia.

Turniiritabeliga saab tutuvad siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles