Kõrgele kargaja sätib sammu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tafenau püstitas laupäeval Tartus peetud võistlusel Viljandimaa 18-aastaste kõrgushüpperekordiks 2.12. Pilt on tehtud suvel Viljandi staadionil.
Kristjan Tafenau püstitas laupäeval Tartus peetud võistlusel Viljandimaa 18-aastaste kõrgushüpperekordiks 2.12. Pilt on tehtud suvel Viljandi staadionil. Foto: Elmo Riig

Kuus päeva tagasi Viljandimaa juunioride kõrgushüpperekordi püstitanud Kristjan Tafenau tõdes, et tehniliselt oli see sooritus vilets ning suur töö seisab ees just hoojooksuga.

Laupäeval Tartus peetud kergejõustikuveteranide lahtistel meistrivõistlustel ületas Tarvastu vallast pärit Tafenau kõrguse 2.12. Nagu ta ütles, oli ta oma rekordi parandamist oodanud juba mõnda aega, sest treeningutel on ta ka kõrgemale hüpanud.

Veteranide tiitlivõistlustel väljaspool arvestust kaasateinud juuniorieas kõrgushüppaja nentis, et otsib praegu igasuguseid võistlemisvõimalusi. «Võistlus on võistlus, sellist tunnet treeningul ei saa,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles