Noored kergejõustiklased alustasid sisehooaega

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõppeval nädalal peeti Viljandis noorte sisekergejõustiku esimesed mõõduvõtud. Teisipäeval leidis Paalalinna viilhallis aset noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» esimese etapi Viljandimaa osavõistlus, päev hiljem peeti saelsamas maakonna noorte A- ja B-klassi meistrivõistlusi.


Tänavu 40. hooaega alustanud noorte võistlussarja avaetapil oli noorematele ja vanematele tütarlastele kavas sprindidistants ja teivashüpe, nooremad poisid võtsid lisaks jooksule mõõtu kuulitõukes ning vanemad poisid kaugushüppes.

Sarja nooremasse vanuseklassi kuuluvad 12-aastased ja nooremad ning vanemasse rühma 13- ja 14-aastased koolilapsed.

Neljast etapist koosneva võistlussarja esimese osavõistluse üle-eestiline finaal on eeloleval pühapäeval, 16. jaanuaril Tartu ülikooli spordihoones.

Viljandimaa täiskasvanute ja juunioride sisemeistrivõistlused peetakse Paalalinna viihallis 21. jaanuaril. Võistlus algab kell 16.

Kolmapäeval Paalalinna viilhallis peetud maakonna A- ja B-klassi meistrivõistluste tulemustega saab tutvuda siin ning «TV 10 olümpiastarti» Viljandimaa osavõistluse protokolliga siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles